Посуд з кераміки

Посуд з кераміки

Керамічний посуд.

Керамічні форми для запікання.

У керамічному посуді наші предки готували їду багато століть. Більшість виробників керамічного посуду користуються сучасними технологіями, що дозволяють використовувати керамічний посуд не лише в духових шафах, але і на багатьох видах плит і навіть на відкритому вогні.

Звичайно ж, на особливому місці знаходяться каструлі, тажіни і форми для запікання, які покриті міцною глазур'ю, що не лише значно полегшує догляд за ними, але і дозволяє зберегти незмінність прекрасного зовнішнього вигляду.

Особливо смачними в посуді з кераміки виходять тушковані блюда. Це і м'ясо, і овочі, і риба, але і не варто нехтувати каструлею з кераміки і для приготування супів або каш. Для здобуття прекрасного результату можна скласти рецепт приготування смачного блюда з тих продуктів, які вже є вдома. В більшості випадків практично в будь-якому поєднанні м'яса і овочів, риби з овочами, каші і грибів і так далі вийде смачне і ароматне блюдо. У керамічних формах для запікання, наприклад, від французького виробника EMILE HENRY будуть чудові гратени, запіканки, жульєни, лазаньї. Проекспериментуйте з продуктами, скористайтеся спеціями і отримаєте своє унікальне і в подальшому фірмове блюдо. В більшості випадків час приготування в кераміці буде 30-40 хвилин.

Для приготування в керамічному посуді необхідно дотримуватися температурного режиму: температура має бути не більше 220-250 градусів. Так само, готуючи в керамічному посуді, пам'ятаєте, що навіть після зняття з вогню, блюдо ще продовжуватиме готуватися ще деякий час.

Погортайте сторіночки нашого сайту, придивляючись до посуду з кераміки. Якщо щось буде не особливо зрозуміле, уточнюйте у нашого менеджера, який завжди підкаже і допоможе з вибором, вподобаного товару. Вибраний Вами керамічний посуд буде доставлений в будь-яке місце на території України.



Показано з 1 по 15 із 52 (4 сторінок)